PS3 :D

Wohoo, nu har jag precis varit och köpt ett Playstation 3, så jag kanske inte kommer blogga så mycket idag ;)

här ska det spelas

GL HF

Skittrevligt

Nu är man vaken och har käkat frukost, sista dagen på påskledigheten...
Riktigt trevligt var det igår hemma hos P och M. Åt grym mat, drack gott och spelade en massa Guitarr hero och singstar. Var inte hemma förrän cirka tre nångång.

Vad ska man hitta på idag då? Kanske göra något produktivt? Eller så sitter jag här hela dagen lyssnar på musik, kanske spelar lite tv-spel och käkar massa godis, låter som en jävligt bra idé tycker jag...

GL HF

Header

Måste tacka Sanna för headern hon gjort :D nice som fan.
eftersom jag är totalt värdelös på sånt.

TACK :D

GL HF

Godmorgon !

Godmorgon puckon :) nu sitter man här igen, när man för en gång skull är ledig och kan sova så vaknar man tidigt endå, varför är det så för?? Enda viktigt frågan nu är om man ska in och duscha eller göra det senare.
Idag blir det påskmiddag hos min chef/släkting med kusinerna och syrran. Ska bli skitkul att träffa de "unga" i släkten utan gamlingarna :P

Bästa Låten Just Nu!: "Disturbed - Down with the sickness"
Hans skrik är så klockrent!

GL HF

Bra film!

Kollade precis på Rambo IV. Riktigt bra film en av de blodigaste filmer jag sett men vafan, det är ju bara film. Kan starkt rekomendera den :D
Efter blev det "Final destination" 3, bara för att fortsätta på temat blodiga filmer, men den hade jag sett förut. Riktigt bra film den också, eller alla "Final destination" filmer är jävligt bra.

GL HF

Grattis malin!

Måste bara gratta malin som fyller 20 idag :D
välkommen in i vuxenlivet!


ta det lugnt ikväll ;)

GL HF

Teoriprov, finlandsbåt, grabbfest, påskmiddag.

oj, jävlar. Jag bloggar igen... har haft ganska mycket för mig de senaste dagarna. Påskhelgen började med teoriprov för c-kortet i torsdags som gick sådär, klarade det inte. Men det är bara att försöka igen, det är ju inge tvång att klara det på första försöket(även om det är roligare att skryta att man klarade det på första). Arbetsdagen avslutades med gemensam lunch klockan ett. Efter det var det bara att bränna hem duscha, packa lite och vänta på att åka vidare till värtahamnen och silja line för att ta det lugnt och vila ut sig...(ELLER INTE!) var ruskigt kul, aldrig varit på kryssning förut. What happens on the finlandsbåt stays on the finlandsbåt.

Båten la till i sthlm igen vid 18:00 på fredagen, då var det bara åka hem duscha och festa med polarna, blev ganska lugnt eftersom de flesta av oss druckit tillräckligt på båten. Nu sitter jag här och väntar på att mormor morfar jocke och tindra ska komma så ska vi käka påskmiddag. Vad som händer ikväll vet jag inte, men det blir nog bara ta det lugnt. Måste ju göra det också.

GL HF

RSS 2.0