Äntligen...

Nu har jag äntligen kommit igång och fixat min dator som varit trasig i 2-3 år :P
var lite krångeö men nu fungerar det, nu är det som jag vill.
En bärbar dator på skrivbordet och en stationär kopplad till tv:n med trådlöst tangentbord och mus :)



Nu fungerar allt iaf :) men lite krångel har det varit...

GL HF

folk folk folk

Nu har jag precis varit inne i stan med morsan och syrran. Längesen jag var inne i stan, fy vad mycket folk det är överallt, har folk inte hört talas om internethandel? :P Jag handlade ingenting (konstigt eller hur?).

Nu ska jag byta om och dra iväg till en polare. sitta lite hemma hos honom för att sedan dra iväg på en liten återföreningsfest med klassen från grundskolan. Blir säkert skitkul.

Ha det bra GL HF

eve-online, mecka dator, let's dance

idag har det varit en perfekt dag att jobba ute :) solen sken, värmen var välkommen.

ELLER INTE! det har varit svinkallt, blåsigt och allmänt grått, ush vad jag hatar "vintern"
det har gått ganska bra endå. plockat lite virke, truckat mycke, fikat lite och skitsnackat "lite"

åkte hem efter jobbet och hjälpte morsan med sin mobil som har varit på lagning och helt återställd.
nu har jag suttit i vardagsrummet och spelat eve-online och käkat chips samtidigt som morsan kollade på let's dance.

nu blir det mer spelande :) kanske skriver mer sen.

GL HF

sova...jobba

Jag mår bättre!! :D

imorrn blire jobb, ska bli skönt, börjar bli galen av att ligga här hemma. och liggsåren är inte långt borta.
så nu ska jag sova. det måste man också göra, skulle vara skönt att slippa men det går ju inte(inte än iaf)

GL HF

ush fyfan.

inge bra det här. mår sämre idag, vetefan vad det är för fel på mig. Är förkyld som satan, kan knappt andas, känns som jag har supit 3 månader irad, fryser som fan (och det är konstigt, fråga alla jag känner om jag brukar frysa. men jag har ingen feber iaf.

Det känns fel att vara hemma när jag inte har feber, känns som att jag inte är riktigt sjuk, men skulle aldrig kunna jobba när jag känner mig såhär. köra bil till jobbet och köra truck på jobbet skulle vara livsfarligt.

aja nu ska jag sova/kolla på film igen. ha det bra

GL HF

jaha...

jaha, nu ligger man hemma i sängen och är sjuk för andra dagen i rad. fyfan vad jag hatar att vara sjuk. Hur mycket tv kan man titta på innan man blir galen? jag tänkte att jag inte skulle testa så det blir datorspel istället, har börjat spela EVE online igen. riktigt kul faktiskt, hade glömt hur kul det var, men skulle hellre vara på jobbet. Saknar lite att jobba faktiskt.

vad ska man hitta på nu då? kolla på film kanske? någon som har något tips på en bra film?

GL HF

Nu bär det iväg

Nu drar jag. Hej då!!

Drar hem till en polare och bärsar lite, för att senare dra ut på krogen.
Nån som är sugen på att följa med?? bara att ringa.

GL HF

Fredag!

Igår var det jobb som vanligt, var ganska lugnt. satt mest och monerade ner saker som ni kan se på bilden under, vi håller på och ska bygga om lite. Efter jobbet var jag hemma ett tag och duschade käkade och tog det lite lugnt, skönt att varva ner lite efter jobbet :) kvällen tillbringade jag tillsammans hos några polare, blev några bärs och bara lite chill. var hemma runt 01. Ruskigt jävla trött var jag igår, är alltid fruktansvärt trött på fredagkvällar efter att ha gått upp tidigt hela veckan.

Ikväll blir det förmodigen krogen med massa polare, ingen aning var vi ska, ingen idé att planera. Det är aldrig nån som vill gå dit jag vill gå endå, så man får foga sig och följa med strömmen, har ingen lust att gå ut ensam :P


Nu blir det bara lite degande framför skärmen med "ganska" hög musik i högtalarna ;)


GL HF

jobbet har nått nya höjder

0_IMAGE_021.jpg
jobbet har nått nya höjder

Tatuering(en)/(arna)

Nu är bandaget borta :)



Lägger in de andra två igen :D



GL HF

Imorgon Fredag

Imorrn är det fredag :D:D vad ska man hitta på då? känner inte för att sitta hemma på fredagar. Någon som har en bra idé?

Idag har det varit lite annorlunda på jobbet, har inte kört truck på hela dan. Är lite farligt att inte kunna vrida nacken och kolla ifall någon/något står bakom när man backar med en sammanlagd vikt på typ 8 ton, så jag har levererat hela dagen. Det var faktiskt skönt att köra runt, omväxling förnöjer. Imorgon ska jag perkera mig i trucken för nu är bandaget borta och jag kan vrida nacken igen :)

Som sagt: IMORGON ÄR DET FREDAG!

GL HF

oj oj oj, allt hår reser sig

Älskar metallica. men det finns en låt som de spelat in förut och nu har gjort en ny version av.

Så ruskigt skön, allt hår (och vissa andra grejer) reser sig på hela kroppen när jag hör den :)

Lyssna på den!!



Orginalet heter: Ennio Morricone - The Ecstasy of Gold och kommer från filmen "Den gode, den onde och den fule"

hmm... jaha

jaha, vad har jag gjort idag då? Förutom tatuerat mig som alla borde snappat upp vid det här laget :)
Mina dagar är inte så jättestor variation på :P går upp samma tid varje morgon. jobbar samma tider och gör samma saker... men jag gillar det som fan endå, måste vara en kombination av arbete och arbetskamrater :) så ifall du har letat efter sveriges roligaste och trevligaste brädgård, så vet du var du ska gå nu :P

Ikväll lär det bara bli så att jag sitter här och leker lite :P (för ovanlighetens skull)


GL HF

Tatuering!

Nu är min tredje tatuering färdig :)

Före/mitt emellan/efter


Vad tycker ni? :D

Lägger in bilder på mina två andra också :D


GL HF

aj aj

IMAGE_019.jpg
aj aj

Jag har tråkigt, fråga vad du vill.

Sitter här framför datorn och har tråkigt.

Så vafan "Fråga vad du vill!" Ska försöka svara så sant som möjligt på frågorna.
(Om det blir några).

Va inte rädd, jag bits inte.

GL HF

Kläder från asos som kom idag :)

Köpte lite kläder från asos som syrran beställde till mig samtidigt som hon beställde lite till sig själv.

Blev en T-Shirt och en cardigan :)



Snygga va? (syrran har godkännt dem iaf ;) )

GL HF

När kommer våren!

Nu får fan våren ta och komma :) börjar lessna rejält på regn och blås och skit. Allting på jobbet är skitigt, blött och äckligt. inte kontigt att man försöker hålla sig i trucken hela dagarna och lyssna på Bandit ;)

Samma visa idag. Upp vid ca 5, pissa, dricka kaffe, borsta tänderna och sen sticka iväg i den iskalla bilen. Tur att jag har bilen, skulle aldrig orka till jobbet annars. Hände inget speciellt på jobbet idag, körde truck körde truck och körde truck men arbetsdagen blev från 5:45 till 18:00 endå för det var personalmöte efter stängning. Satt där och lyssnade på lite info, vissa ändringar och lite statistik, är faktiskt rätt intressant.

Nu sitter jag här (är grymt sugen på kaffe) och degar. sitter och längtar till imorgon då jag ska TATUERA mig efter jobbet :D:D:D:D har väntat på det länge. Min tredje tatuering. Ska bli så sjukt nice, är helt lyrisk.

Nu ska jag fixa lite kaffe och lägga in bilder på kläderna som kom idag som syrrans beställt åt mig från asos.

GL HF

Nu är det dags att åka till jobbet :)

0_IMAGE_017.jpg
Nu är det dags att åka till jobbet :)

Sååå mäktigt

Såg "Boondock saints" igen för några dagar sedan. Äskar den filmen speciellt deras irländska accent, men har en favoritdel i filmen den som utspelar sig i rättsalen i slutet. Nån som har sett filmen? Vad tycker ni om den?

Så mäktig scen.


MMS

Mobil-Blogg fungerar :)
En liten bild på min sal till rum :)

0_IMAGE_015.jpg

Kallt och blåsigt, ush fyfan

Klockan ringde 4.55. Hoppade visslandes ur sängen (eller inte), drack kaffe satt lite vid datorn. Var på jobbet kvart i 6 och började den dagliga sysslan som är att köra truck plocka ordrar och köra mer truck. Var rätt lugnt på jobbet idag, behövde inte stressa och så. Har lärt mig nu var allt heter och var det finns, så man slipper se dum ut när folk försöker förklara vad de vill ha ;).

Efter jobbet bar det iväg till Volvo i kungenskurva för att försöka köra lite lastbil, eller det är rätt mycket till lastbil :) Gick bra idag, var varken uppe på trottoarer och körde eller böjde några vägskyltar. Får se när nästa körning blir.

Nästa uppgift var att åka hem, käka middag, duscha för att sen sätta sig här framför datorn, lyssna på hög musik och dega resten av kvällen.

GL HF

Idag Söndag

hmm vafan har jag gjort idag igentligen :P dagen började med att jag vaknade trött vid tolv tiden. Igår var jag och kollade på en polares band 11Nights när de lirade på Engelbrekt i högdalen, aldrig hört dem förut, riktigt bra var dem. Efter blev det lite efterfest i en lägenhet i närheten. Var hemma vid halv fem ungefär, aja tillbaka till söndagen.

Vaknade tolv som sagt, duschade käkade och sen drog jag och morsan iväg och mötte syrran och hennes pojkvän, de skulle handla på IKEA. Gick runt där i någon timme. Sen drog det iväg hem till honom i södertälje för att sätta upp lite hyllor och gardiner mm. Borra och greja är inte min sak :P fast jag jobbar på en brädgård, men det gick bra. Efter det blev det middag på McDonalds (för ovanligheten skull) för att sedan åka hem och sätta sig här framför burken och göra totalt lagliga grejer via internet, och lyssna på musik.

Juste, en grej jag har funderat på, jag har väldigt bra grannar. Jag spelar ofta hög musik och lyssnar mest på väldigt hård rock, men har inte hört ett enda klagomål, någon gång måste man ha tur iaf. Vi valde rätt grannar. Nu ska jag sova för att sen gå upp fem i fem och åka iväg till jobbet. Hoppas det är fint väder imorrn, orkar inte jobba utomhus i regn, snö och blåst mer :P

GL HF

Det var en gång...

Det var en gång... då jag bloggade :P Blev inte så långvarit, det var ett tag sedan, men nu fick jag för mig att börja igen. Jag tröttnade förut och slutade helt, men man måste ju itne blogga 30 inlägg om dagen så jag kommer att blogga så mycket jag känner för bara för att det är kul att skriva :)

GL HF

RSS 2.0